☆ Farrahzarni
@farrahhannani
a girl who knows what happiness that she need to find
Neverland


+Follow
Dashboard
Reload Page
Twitter Tumblr
Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome.
Sunday, November 7, 2010 ☆ Sunday, November 07, 2010
snsd japanese? i like it!!

assalamualaikum..heehehehe 2 kali update??hahaha sbb boring dan mcm x sabar nk update utuk ari ni..sekarang post ttg gadis2 comey,lawa mcm saya iaitu GIRL GENERATION A.K.A SNSD!


gambar untuk besar~


apasal dierorg comey sgt hah??huhuhujeles...jeles...tapi saya suka giler lah video dierorg...best giler nk mampos! jo lyn~

"gee Japanese vrsion"



"genie japanese version"



mmg best ar tgk video "genie" dan "gee" japan punya version tapi payah nk hafal ada sampai tergigit lidah apa pula pandangan korang dgn video verison japan dan korea?? mana best? bagi aku dua2 best!sengih2

ok..saya nk keluar.bye bye...salam~

farrah ♥ suju


← OLDER
NEWER →