☆ Farrahzarni
@farrahhannani
a girl who knows what happiness that she need to find
Neverland


+Follow
Dashboard
Reload Page
Twitter Tumblr
Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome.
Tuesday, March 29, 2011 ☆ Tuesday, March 29, 2011
peristiwa memalukan Puteri nur syahira syazwani ;D

 
lawa kawan aku sorang nie...heeeeeeeeeee :D
assalamualaikum~hehehheheeh..nape post tajuk lain dari yang lain??hehehhe hari ni saya nk cerita peristiwa yg baru pulak..kat sekolah kitaorang memang byk peristiwa bersejarah yg best-best..hehe ;P

ok..dahulu farhani...sekarang Puteri Nur Syahira Syazwani..hehehehe yg ni amatnye kelakar sampai boleh terkeluar isi perut...hahaha!ok..bergini ceritanya...

lepas rehat,kami(budak kelas 2rk1 rockkkk!)kene pergi bilik tayangan untuk kelas geo..ok..kami belajar macam biasa..ha..masa ni ar paling best...hehehhe masa kami turun tangga...puteri(atau sng panggil put) pergi main tudung Iffah Irdhina masa nk turun tangga...and anis tanya something kat put lepas put main tudung iffah ..dan lepas je abis soalan 2..put jatuh tangga secara duduk tapi bukan sekali tapi byk kali.. bak kata put bunyi mcm DUK DUK DUK..hahahhahak saya,aishah,qelo,a.k dan ain dgr lah ade orang jatuh mula2 igt oppie sbb dgr suara dier pastu dengar put jerit ERGHHHHHHH!!  and kami padang satu sama lain..and ckp "itu kan suara put...er....kami x kenal suara 2" and terus lari...hahahaha xD farhani ada kt sebelah put,dier tolong but tolong gelakkan put...hahahahahahaha sian put...

and sejak peristiwa tu 0ppie suka nganjing put dan buat pura2 jatuh tangga..hahaha and kami perli dier ckp "hati2 put...nk kami tolong awk??" hahahhahaha sian put..xD sori ye put..aku tulis kt blog..ko jgn terasa ye... luv you ;*

hahahhahaha moral of the story jgn kacau orng dekat tangga,, nilah padahnye..hehhehehehhehe xD..out lu..nk bgtahu kt put ttg post nie..bye!

k0rean_l0vEr♥

key shinee gif Pictures, Images and Photos


← OLDER
NEWER →