☆ Farrahzarni
@farrahhannani
a girl who knows what happiness that she need to find
Neverland


+Follow
Dashboard
Reload Page
Twitter Tumblr
Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome.
Sunday, July 3, 2011 ☆ Sunday, July 03, 2011
dear fb (:

Photobucket


hye! hari x de pape nak share..but nak citer ttg fb*ayt bangla -.-..ok sesiapa sini ada fb?? ok kalo x de sila agkat hidung!! *bolehke?:face30: LOL!

ok..saya bukan nak kutuk but saya mmg x suka biler insident2 ni dah berlaku..hem cam mana?? ok meh sy tunjukkan.bawah

first !: ok biler ada org add sy yang tidak dikenali*terutama boys!..saya akan app (kalo matual friends ramailah) pastu dier hantar chat..dier kata "hi"..sya pun balas lah..layan lagi time ni..and dier ckp "boleh berkenalan"..ok time ni saya dah mula kalut..kadang2 time tu no feeling ckp jelah."ok je"..and yang x boleh tahannye dier kata "pak we awk x marah ke kita berkenalan??"

What The?! tol lah -.- x de ayat lain ke nak cakap? kalo boleh nk je sound mamat gitu..grrr dier igt semua pompuan ada pk we ke??nmpak sgtlah takut ngan pak we i yang handsome tuhh marah dekat ko sbb berkenalan dengan saya..*erk saya ade pak we ke??erkk..ok..xde :face25:

second ! : saya mmg pantang nenek moyang kalo orang tu chat ngan saya tanpa smiley! *dapat idea dari puthree hehe.. betol kata member saya tu..kalo chat ngan orang gini gaya sumpah kita chat macam tiang lampu bernyawa..kan3?? hahaha!:face4:

third ! : saya mmg geram biler hantar something dier x balas..grrr..time2 chat kt cbox..pastu dier gi offline kan..grrr sabor jelah..kalo dier kata sorry ..i dah lama maafkan u..but yang xckp2 apa pastu buat donno je..mmg u nk makan kaki i jawabnye..*hahahha saje guna i,you :face7:

tiga jelah ye..banyak lagi sbnarnya..but mls taip..dahlah saya punya keyboard dh gila..xlama karang ngan tuan2 dier sekali giler..hahahha! :face39:


← OLDER
NEWER →