☆ Farrahzarni
@farrahhannani
a girl who knows what happiness that she need to find
Neverland


+Follow
Dashboard
Reload Page
Twitter Tumblr
Blog Info
© Mortisha 2012. All Rights Reserved.
All contents in this blog are owned by me, unless otherwise stated.
Best viewed in Google Chrome.
Sunday, December 4, 2011 ☆ Sunday, December 04, 2011
Ombak Rindu :D


assalamualaikum + annyeonghaseyoblogger-emoticon.blogspot.com

selamat pagi semuaaa :D yepeeee semalam memang hari paling best dalam minggu ini. semalam memang selok gila nak tengok Ombak rindu. kehkehkeh Allhamdulilah tercapai pun nak tengok movie tuh :face57:

tapi aku still bengang dengan tambi yang jual tiket tuh , dia kata seat pukul 3.30 dah penuh but dia boleh ajak member dia tengok 3.30 . maksudnya tak penuh kan? lastnya beli pkul 5.00and 2 jam lepak dekat mega . sumpah booosssaannnnnnn! blogger-emoticon.blogspot.com

and akhirnya pukul 5.00 dpt tengoklah movie tuh. memang gempak gila!! and kalau nk tahu dalam pawagam tuh ramai budak lelaki yang tengok . budak2 sebaya aku lah.. HAHAHA aku gelak je tengok diaorang and part sedih ada antara diaorang menangis . hahaha k sumpah lawak!

part sedih tuh adalah aku nangis . kehkehkeh and aku rasa nak nangis bila tengok aaron aziz nangis . sedih kot blogger-emoticon.blogspot.com and ada gak part lawak . lawak dia memang tak boleh bla langsung . tengah-tengah syok nangis tiba-tiba ada part lawak . memang gelok ar kitaorang.

and ada je part yang untuk 18 tahun ke atas tuh, geli aku menengoknya and you know that, maya karin tersangatlah cantik bila bertudung :) and lisa surihani tersangatlah lawa and acting dia bagus sangat time dia jerit tuh macam real betul and aaron aziz tersangatlah hensem dlam cerita tuh. HHAHHAHA K.

anyway, Ombak Rindu is the best movie in 2011 :)



← OLDER
NEWER →